Onze Missie

Het is al bijna een decennium dat Via K&co in de niche van luxueuze cosmeticamerken aan de weg timmert. Een weg geplaveid met groeiend succes en glans.

We zijn erin geslaagd een mooi assortiment van excellente merken een plaats op de markt te geven. Een plaats die past bij de uitstraling en de geschiedenis van elk van hen.

We zijn dan ook trots dat we aan ons palet een klinkende naam als Pozzo Di Borgo kunnen toevoegen. Pozzo Di Borgo en zijn aristocratische geschiedenis hebben hun wortels op het eiland Corsica.

Al onze merken zijn de expressie van merkwaardige mensen, met hun eigen geschiedenis of verhaal. Via K&co heeft altijd een voorliefde gehad voor merken met een boeiend verhaal.

Merken die kiezen voor schoonheid en zelfvertrouwen. Die kiezen voor de zonnige kant van het leven. Merken met een kroontje. Het kroontje van Via K&co.

On the bright side
of the road

Onze wenskaarten. So firm, so fine.

Via K&co is een hecht team, en dat kan je zien: familiair, koket en speels. Sinds eind 2011 poseert Via K&co in functie van de jaarlijkse wenskaart. Het resultaat is telkens een grappige, rebelse of glamoureuze foto -oordeelt u zelf maar- met een knipoog.

 

Let's make 2019 swing!

Ceci n’est pas 2018

Welcome aboard for 2015

We wish you a rock’n’rolling 2013

Welded Bliss 2016 – We’d like to steal a moment to say thanks and Happy New Year

No matter rain, we go for a unique 2017 …. With you!

We wish you a happy 2012

Join us on the bright side of the road in 2014

24/7 fighting to touch your sweet spot

@lxs_luxurycosmetics

Impactful and intense! Layton by Parfums de Marly  is enhanced by the natural elegance of pink pepper 

#lxs #luxurycosmetics #nicheperfume #luxuryperfume #luxuryfragrance
Percival by Parfums de Marly - A fresh fragrance but one with a strong character, Percival plays on aromatic notes through the bergamot and mandarin scents

#lxs #luxurycosmetics #nicheperfume #luxuryperfume
Sedley by Parfums de Marly -  A fresh fragrance,  structured around aquatic and woody notes giving it a strong and powerful character with elegance #lxs #luxurycosmetics #nicheperfume #luxuryperfume
Sunday = ME TIME 💛
The Essential Nail Serum transforms weak nails into strong, long and beautiful nails!

 #luxurycosmetics
Do your nails become damaged quickly after you have painted them? Then opt for the KOH DRY DROPS to achieve dry nails in just one minute!

#lxs #luxurycosmetics #nailcare #luxurynails #nailpolishmusthaves
Wipe It Away! Clean nails are always happy nails 

#lxs #luxurycosmetics #nichesnailcare #luxurynailcare

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief