Onze Missie

Producten met personality. Dat is de noemer waaronder we ons niche-assortiment de voorbije 15 jaar hebben uitgebouwd . Of het nu om parfum of hand- of huiverzorging gaat, al onze producten combineren kwaliteit van ingrediënten met uitstraling en finesse.

Ook het team en het verhaal achter het merk zijn voor ons cruciaal. Zo hebben we Juliette has a Gun in portefeuille, het merk van Romano Ricci, achterkleinzoon van de legendarische Nina Ricci. Of Amouage, het absolute topmerk, waarmee sultan Qaboos Bin Said de Parijse parfumscene met succes heeft duidelijk gemaakt dat de kunst van de parfumerie wel degelijk zijn wortels heeft in het Oosten. Ook alle andere LXS-merken dragen de stempel van de passie en het specifieke verhaal van de creator.

Om de polsslag van de niche te blijven voelen en het beste van de markt naar de Benelux te brengen heeft LXS een internationaal netwerk waar al meer dan 30 jaar aan gebouwd is. Enkel zo kunnen we de  fine fleur van de parfumerie en skincare aan onze klanten aanbieden.

LXS bedient ondertussen meer dan 100 van die verkoopspunten in de Benelux. Eén zaak hebben onze partners allemaal gemeen: ze verwennen hun klanten niet alleen met de beste producten, maar ook met advies op maat. Dat advies samen met de kwaliteit van het aanbod is de reden waarom de LXS-producten ook in bijzondere tijden niet alleen standhouden maar zelfs groeien.

On the bright side
of the road

Onze wenskaarten. So firm, so fine.

Via K&co is een hecht team, en dat kan je zien: familiair, koket en speels. Sinds eind 2011 poseert Via K&co in functie van de jaarlijkse wenskaart. Het resultaat is telkens een grappige, rebelse of glamoureuze foto -oordeelt u zelf maar- met een knipoog.

 

Let's make 2019 swing!

Ceci n’est pas 2018

Welcome aboard for 2015

We wish you a rock’n’rolling 2013

Welded Bliss 2016 – We’d like to steal a moment to say thanks and Happy New Year

No matter rain, we go for a unique 2017 …. With you!

We wish you a happy 2012

Join us on the bright side of the road in 2014

24/7 fighting to touch your sweet spot

@lxs_luxurycosmetics

Looking for another set to test before buying a full-size bottle? 
Amouage's Secret Garden Collection ❤️miniature set for women contains 4 x 7.5ml splash bottles of the Secret Garden Collection fragrances: Lilac Love, Blossom Love, Love Tuberose and Love Mimosa. 
#amouage #miniatures #flowers #giftidea
Always wanted to test a product before buying a full size-product? 
Try this one: with the Ultimate Lifting Set,  you will ensure youthful-looking, toned and lifted skin! You will not regret it! 
#ultimatelifting #testingset #travelset #lifting #anti-aging #Evidensdebeaute #skincare
This handcream is especially developped for people doing a lot of sports! 
Based on natural ingredients this handcream will protects your skin while playing your favorite sport! 
The active ingredients will deodorize and protect your hands from
bacteria and will absorb excess oils and moisture.
Use for example before boxing! Your hands will feel great and soft in the gloves! 👍 

#naturalingredients #sunfloweroil #sheabutter #sageessentialoil #silicanaturalextract #boxing #yoga
Have you ever tried Delina hand cream?💗
It is a perfect and attractive asset for a velvety skin. 
Your hands will deliciously smell like Parfum de Marly's  bestseller:  Delina 🌹
#Delina #ParfumsdeMarly #rose #handcream #frenchperfume #frenchelegance #nicheperfumery #perfumelovers #takecareofyourhands
Enjoy "Not a Perfume’s" Clean, Pure and Unique scent with this silky textured hand cream. The glycerin content hydrates and gives the skin comfort and softness. 
#Non-greasyfinish #peachskineffect #handcare #loveyourhands
Nourish & protect your skin with KOH Essential Hand Nourisher. This cream contains several natural ingredients such as Vitamine A, Vitamine E and Aloë Vera. 
#handcare #handcareproducts #handcareroutine

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief