Maand van de Liefde ! 💌

februari 23, 2024

Omarm de geest van romantiek met het perfecte cadeau! Als de liefde de lucht vult, ontdek dan drie uitzonderlijke geuren voorgesteld door LXS, op maat gemaakt voor de verleidelijke, avontuurlijke en diep gepassioneerde.

Maak kennis met Initio’s nieuwste geursensatie – Narcotic Delight. Dompel jezelf onder in een fascinerende mix van erogene vanillebonen, roze peper, cognac en de essentie van sigarenrook. Deze gedurfde creatie is een geraffineerde viering van het voorspel.

Beleef een unieke olfactorische reis met deze verleidelijke geur, versterkt door de krachtige molecule Hedione. Hedione stimuleert de genotscentra in de hersenen en voegt een onweerstaanbare allure toe aan deze vleselijke formule, waardoor een verslavend karakter ontstaat dat de zintuigen prikkelt.

Stap in een wereld van luxe, verleiding en mysterie met Narcotic Delight. Geef je over aan de intense noten en geef je over aan de bedwelmende kracht.

Als je op zoek bent naar een geur die niet onopgemerkt blijft, zoek dan niet verder. Ontdek de essentie van absolute verleiding met Lady Vengeance van Juliette Has a Gun.
Je ultieme verleidingswapen tijdens je date: Lady Vengeance. Dit parfum, gecreëerd in samenwerking met parfumeur Francis Kurkdjian, belichaamt de kunst van verleiding zonder geheimen voor de moderne, edgy vrouw van vandaag.

Lady Vengeance betovert met haar vrouwelijke aroma dat een verleidelijk effect creëert. De geurnoten van Bulgaarse roos vermengd met patchoeli en vanille stralen een aura van elegantie uit en geven je een onweerstaanbare allure. Geen enkele andere geur kan roos zo mysterieus en verleidelijk maken. Het is de perfecte keuze voor de zelfverzekerde vrouw die romantiek en passie omarmt en tegelijkertijd moderniteit en vastberadenheid belichaamt.

Wie weet begint er wel een liefdesverhaal? Mis de kans niet om je date letterlijk gek te maken met Lady Vengeance!

En last but not least voor de meest romantici onder jullie….

In deze romantische en zachte tijden is het onmogelijk om niet de betoverende symboliek van de kersenbloesem op te roepen. Eeuwenlang geassocieerd met liefde en zuiverheid, roept deze delicate bloem kortstondige schoonheid en de belofte van een nieuw begin op.

Amouage heeft alle magie van deze iconische bloem gevangen in Blossom Love. Geïnspireerd door de vrijmoedigheid en uitstraling van het hart van een moderne vrouw, belichaamt Blossom Love perfect de geest van liefde en romantiek. De betoverende noten van kersenbloesem en rozenlikeur voeren de draagster mee naar een wereld van passie en delicatesse, terwijl de gourmandnuances van amaretto en vanille een onweerstaanbaar vleugje sensualiteit toevoegen.

Of je nu de liefde viert met je partner of jezelf trakteert op een moment van zachtheid en comfort, Blossom Love is de perfecte keuze voor dit seizoen. Laat je verleiden door de betoverende charme en laat je hart opbloeien onder de zoete geur van kersenbloesem.

Laat deze fascinerende geuren je metgezellen zijn op weg naar onvergetelijke ervaringen en dierbare herinneringen. Liefde kent immers geen grenzen en met de juiste geur wordt elk moment een betoverend verhaal van romantiek en allure.

Nieuwste Berichten

@lxs_luxurycosmetics

Photo by LXS - Luxury Cosmetics on March 13, 2024. May be an image of fragrance, perfume and text.
Photo by LXS - Luxury Cosmetics on March 12, 2024. May be an image of fragrance, perfume and text.
Photo by LXS - Luxury Cosmetics on March 08, 2024. May be an image of fragrance, perfume, grapefruit and text.
Photo by LXS - Luxury Cosmetics on March 06, 2024. May be an image of fragrance, perfume and text that says 'PERSEUS PARFUMS de MARLY PARIS'.
Photo by LXS - Luxury Cosmetics on March 05, 2024. May be an image of fragrance, flask, cocktail shaker, hand cream, bar soap, perfume, cigarette case and text that says '- AMOUAGE BLOSSOM LOVE AMOUAGE LOVETUBEROSE AMOUAGE AC OVE AMOUAGE LOVE DELIGHT'.
Photo by LXS - Luxury Cosmetics on March 05, 2024. May be an image of fragrance, candle, sharpener, bar soap, soap and hand cream.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief