AMOUAGE – OVERTURE WOMEN

mei 8, 2022

Overture Woman van Amouage is een eerbetoon aan de moderne vrouw – gedurfd, gecultiveerd en vol mystiek, het verhaal vertellend van dat ene moment in je leven waarop niets anders telt. Gecreëerd door meesterparfumeur Annick Menardo, is de bedwelmende geur een symfonie van enkele van ‘s werelds zeldzaamste en meest gewilde ingrediënten, die de intense emotie oproept van een betoverende operavoorstelling. In de aanwezigheid zijn van Overture Woman is getuige zijn van het buitengewone.

Het verhaal van Overture Woman, dat het verhaal van Overture completeert, vertelt het verhaal van een zelfverzekerde jonge opera-onderstudente die de kans van haar leven krijgt om een zieke eerste solist een paar uur van tevoren te vervangen.

Terwijl ze wacht tot het orkest klaar is met het spelen van de ouverture, waarmee de sfeer voor haar debuut wordt gezet, controleert ze haar jurk. Ze draagt honderden lagen zijden organza, met een met parels en kralen versierd harnas. Ze heeft gekozen voor lange, dramatische, grijsleren handschoenen om haar dromerige ensemble compleet te maken. Ze haalt even adem; ze gaat het gewicht van de zeer prominente rol die ze heeft geërfd niet uit de weg.

Nieuwste Berichten

@lxs_luxurycosmetics

Photo by LXS - Luxury Cosmetics on March 13, 2024. May be an image of fragrance, perfume and text.
Photo by LXS - Luxury Cosmetics on March 12, 2024. May be an image of fragrance, perfume and text.
Photo by LXS - Luxury Cosmetics on March 08, 2024. May be an image of fragrance, perfume, grapefruit and text.
Photo by LXS - Luxury Cosmetics on March 06, 2024. May be an image of fragrance, perfume and text that says 'PERSEUS PARFUMS de MARLY PARIS'.
Photo by LXS - Luxury Cosmetics on March 05, 2024. May be an image of fragrance, flask, cocktail shaker, hand cream, bar soap, perfume, cigarette case and text that says '- AMOUAGE BLOSSOM LOVE AMOUAGE LOVETUBEROSE AMOUAGE AC OVE AMOUAGE LOVE DELIGHT'.
Photo by LXS - Luxury Cosmetics on March 05, 2024. May be an image of fragrance, candle, sharpener, bar soap, soap and hand cream.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief